Ny Faktureringsmetode

Branche brydning / oprydning!!

 

Vi ønsker med indførelse af nyt afregningssystem for VVS arbejde at gøre det merer gennemskueligt for slutbruger hvad denne betaler for.

Derfor introducerer vi som det første firma i Danmark en ny måde at afregne VVS- arbejde på.

Grundlaget for den nye afregning er en timeløn der indeholder alle omkostninger dvs. firmabil brug af specialværktøj, kørsel samt andre eventuelle tillæg der kan være for udførelse af den aktuelle opgave. Materialer afregnes til ren grossist pris, det vil sige at slutbruger får alle rabatter som der gives i branchen! Det er i gennemsnit ca. 30-40 helt op til 75 % som kunden således får varerne billigere, og sidst men ikke mindst kører grossister ligeledes kampagner hver måned på forskellige varer dette får slutbruger ligeledes stor fordel af.

Det kan således ikke længere svare sig at købe materialer på nettet, ligeledes er der heller ikke problemstillinger parterne imellem hvis kunden eksempelvis finder et godt køb fra en eventuel udstilling eller kampagnetilbud som de vil gøre brug af. Afregningsmodellen er akkumulerende overfor timelønnen forstået på den måde at jo flere varer der anvendes inden for hver time jo billigere arbejdsløn opnås! Systemet har endvidere den store fordel at kunde kan afregnes direkte efter arbejdes afslutning, da følgesedler fra grossist indeholder nettopriser, og da svenden ved hvor mange mandetimer der er anvendt er det bare at trække dankortterminalen frem og afregne opgaven. Viola lettere kan det ikke gøres.

Afregningseksempel

 

 

Gasinstallation:


Ny model:

Gaskedel inkl. materialer: 22.500,00 kr.
Arbejdsløn 10 timer a 737,50 kr.: 7.375,00 kr.
Pris total: 29.875,00 kr.

 

Gl. model:

Gaskedel inkl. materialer: 22.500,00 kr.
Avance 25% : 5.625,00 kr.
Arbejdsløn 10 timer a 618,75 kr.: 6.187,50 kr.
Pris total: 34.312,50 kr.

 

Som det fremgår af ovennævnte eksempel er der fordele for kunde til trods for at timelønnen er højere og der er ligeledes ingen frustration mellem kunde og VVS- firma da det er en attraktiv afregningsmodel.

Vi håber at eksisterende kunder og fremtidige kunder vil tage godt imod vores nye system som vi er overgået til den 1. januar 2010 – Du vælger selv hvilken afregningsform du ønsker.

 Prøv os ved din næste VVS opgave og få en attraktiv besparelse.

Vi er en atraktiv VVS partner på markedet.